ЖИТТЯ

Чоловік з Переяславщини був у полоні, а потім повернувся до лав ЗСУ: повідомив про це поліції

За дві доби переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 та 14 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13 жовтня, 10:18. Соснівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що його мати раніше надала поліції інформацію про його зникнення. Заявник розповів, що був у полоні, а зараз – вже у лавах ЗСУ. Попросив зняти його з реєстрації безвісти зниклих. Інформацію взяли до відома та надали роз’яснення.

12:39. Веселе (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що сусіди палять сміття. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили, що багаття вже погасили. Від написання заяви та пояснення заявник відмовився, звернувся для інформування.

14 жовтня, 12:53. Ковалин (Дівичківська ТГ). Правоохоронці затримали чоловіка, в якого при поверхневій перевірці виявили пакет з речовиною, зовні схожою на канабіс. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:09. Переяслав. Керівник магазину повідомив, що затримав неповнолітню, яка викрала товар на суму близько 100 гривень. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

19:46. Переяслав. Жінка повідомила, що буянить її невістка. У самої заявниці, за її ж словами, була розбита голова та йшла кров. За цим фактом відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Сомковій Долині (Студениківська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині вчора загорівся автомобіль. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору