ЖИТТЯ

Чоловік вирощував вдома коноплі, інший – кидав грязюку у вікно: як минуло 25 жовтня для поліції Переяслава

За добу 25 жовтня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:30. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Під час досудового розслідування, в рамках кримінального провадження, поліціянти виявили, що громадянин 1980 р.н., за місцем свого проживання вирощував рослини у кількості більше 10-ти штук, зовні схожі на коноплі. За цим фактом на правопорушника склали протокол за ч. 1 статті 310 ККУ (Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п’ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин – караються штрафом від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років).

17:45. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що зник її чоловік. Залишив телефон вдома, поїхав велосипедом. Немає вдома сумки, з якою ходить по гриби. О 19:40 того ж дня, заявниця зателефонувала і повідомила про скасування заяви, так як чоловік повернувся. Він їздив по гриби.

19:07. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що сусід з третього поверху кидав грязюку у її вікно. Також облаяв доньку заявниці, тому що вона виглянула у вікно. Конфлікт врегулювали мирним шляхом. Заявниця від написання заяви відмовилась.

20:11. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП на трасі Бориспіль-Дніпро. Зіткнулись бус з причепом та Lanos. За цим фактом склали два адміністративні протоколи за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн).

20:39. Гречаники (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що на територію дачної ділянки проник невідомий та розпалює багаття. За цим фактом відібрали заяву і пояснення. Наразі проводять перевірку.

26 жовтня. 3:54. Переяслав. Поліції повідомили, що по вказаній вулиці щось світить і блимає синім кольором. Прибувши на місце події, поліціянти нічого підозрілого не виявили.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 21 жовтня у Переяславі в чоловіка вилучили наркотиків на понад 200 тисяч гривень. Їх надіслали поштою. Деталі події. дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору