ЖИТТЯ

У жовтні на Переяславщині люди змінювали прізвища та по батькові

Протягом жовтня на Переяславщині одружилося 36 пар та народилося 27 немовлят. Детальна статистика народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей – в статистиці ДРАЦС.

З 1 по 31 жовтня в Переяславі народилося 27 немовлят, з яких 12 хлопчиків та 15 дівчаток. Найпоширенішим іменем для дівчинки було Ярина, для хлопчиків – Богдан. Були й рідкісні імена, серед них – Серафім та Іванка. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 36 пар. Наймолодшими нареченими стали чоловік 2002 р.н. та дружина 2004 р.н., а найстаршими – чоловік 1953 р.н. та дружина 1964 р.н. Найбільша різниця у віці серед одружених пар – 15 років (наречений 1980 р.н. та наречена 1965 р.н.). Розірвали шлюб чотири пари. Один чоловік змінював прізвище, два чоловіки змінили прізвище та по батькові, жінка змінила по батькові.

Минулого місяця зареєстрували 76 смертей (35 чоловіків та 41 жінка). Найстаршою з померлих у Переяславі була 96-річна жінка, а наймолодшим – 38-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршій померлій було 95 років, а наймолодшій жінці – 36 років.

Нагадоємо, що ми розповідали про актуальні вакансії у Переяславі. Обирайте місце роботи за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору