ЖИТТЯ

ДТП з пожежною машиною та посіви конопель: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 1 листопада переяславські поліцейські мали 13 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:31. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що невідомі вибили вікно його будинку, проникли всередину та викрали телевізор, електроплитку, циркулярку та інші інструменти. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та склали протокол огляду місця події. Наразі триває перевірка.

16:37. Помоклі (Ташанська ТГ). Під час профілактичного опрацювання у селі правоохоронці виявили посіви конопель. Господарі домоволодіння пояснили, що вирощують для себе в лікувальних цілях. Потім правоохоронці провели невідкладний обшук і виявили дві теплиці, в яких росли коноплі (близько 18 рослин), та 46 вазонів із цією рослиною. Вилучили лампи природнього освітлення та вентиляційну систему, за допомогою яких здійснювали вирощування. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

17:35. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про ДТП між Lanos та пожежним автомобілем. У водія легковика тілесні ушкодження – струс мозку та закрита черепно-мозкова травма. За цим фактом триває перевірка.

2 листопада, 1:41. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що з її зарплатної карти невідомі зняли 4790 гривень. Поліціянти відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що у Переяславі біля автостанції 1 листопада загорівся магазин “Технобуд”. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору