ЖИТТЯ

Мітинг біля церкви та затримання п’яного водія: як минуло 3 листопада для поліції Переяслава

За добу 3 листопада переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:10. Циблі (Циблівська ТГ). Військовослужбовець повідомив, що біля клубу затримали п’яного водія авто. За цим фактом склали два адміністративні протоколи: за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). 

14:18. Дем’янці (Переяславська ТГ). З 14:20 до 18:00 біля сільського храму близько 40 місцевих жителів вимагали передачі зазначеної культової споруди в юрисдикцію Православної цервки України.

16:57. Переяслав. Заявник повідомив про ДТП між Volkswagen Golf  та Chevrolet, яке поїхало з місця пригоди. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

20:35. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що знайомий заволодів її 1500 доларами та відмовляється повертати. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Пристромах (Студениківська ТГ) та Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що на Київщині тривають стабілізаційні відключення світла. Графік дивіться тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору