ЖИТТЯ

Погода на 9 листопада: у Переяславі протягом дня буде сонячно

У Переяславі завтра буде сонячно. Максимальна температура – 12 градусів.

У середу, 9 листопада, у Переяславі протягом дня буде сонячно. А ввечері у небі сяятимуть зірки. Опадів синоптики не прогнозують. Найнижча температура буде вночі та вранці – 7 градусів тепла, а максимальна вдень – 12 градусів з позначкою плюс. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 4-7 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 66 та 88 відсотками протягом доби. Тривалість дня 9 листопада – 9 годин 21 хвилина. Завтра день стане на три хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:57, а захід – о 16:18.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1927-му – 16,5 градуса тепла, а найнижчу в 1942-му – 11,8 градуса морозу.

Народні прикмети:

9 листопада відзначається день пам’яті преподобного Нестора Літописця Печерського. З цього часу починає вночі замерзати вода. У давнину казали: “Сяде осінь на пагорб, обійме коліна — впаде в її поділ останній лист осінній”. Наші пращури помітили, якщо у зайця хутро побіліло — зима недалечко.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору