ЖИТТЯ

Зламали сторінку в Instagram та здійснювали збір коштів: як минуло 8 листопада для поліції Переяслава

За добу 8 листопада переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

08:56. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що сталася ДТП, між автомобілями Peugeot та LADA. Всі учасники знаходяться на місці події. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

11:25. Дівички (Дівичківська ТГ). В письмовій заяві жінка повідомила, що хотіла купити дрова, перерахувала кошти, але товар так і не отримала. Наразі за цим фактом проводять перевірку.

13:10. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення від лікарки про численні травми жінки, а саме травматичний геопневаторокос, перелом 8 ребра та гематома правого ока, як стверджує сама жінка її побила знайома особа. Згодом написали заяву про нерозгляд справи.

13:14. Переяслав. Чоловік повідомив, що невідомі особи зламали його сторінку в Instagram та здійснювали збір коштів від його імені. Наразі за цим фактом проводять перевірку.

16:56. Переяслав. Заявник повідомив, що сьогодні вранці на “ОЛХ” замовив дрова та перерахував 2800 гривень, чоловіку пообіцяли привезти товар протягом дня, але дрів він так і не отримав, а продавець не бере слухавки. Наразі за цим фактом поліціянти відібрали матеріали та проводять перевірку.

17:41. Переяслав. Жінка повідомила, що повернувшись з роботи додому виявила крадіжку особистих речей, а саме шістдесят тисяч гривень, 1000 доларів США та золотих виробів. Заявниця стверджує, що злочинці проникли до будинку через вікно у ванній кімнаті. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

20:59. Чоловік повідомив, що п’яний сусід стукає по воротах та гучно увімкнув музику в машині. Як відомо, конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі сталася пожежа в господарчій будівлі. Детальніше читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору