Настав час гарячих напоїв. Як приготувати ванільно-кокосове капучино із шоколадом?
Ванільний напій з кокосовими нотками чудово зігріває, додає гарного настрою та натхнення в ці похмурі дні. Інформатор розповість детальніше про те, як приготувати смачне капучино.
Інгредієнти:
- 1 порція еспресо
- 200 мл кокосового молока
- 3 г молотого шоколаду
- 3 г ванільного цукру
- дрібка солі
Приготування:
- У свіжозварений еспресо додайте ванільний цукор і дрібку солі.
- Збийте кокосове молоко.
- Вилийте молоко в еспресо.
- Акуратно посипте напій шоколадом.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.