ЖИТТЯ

На Переяславщині розбили вікно у будинку та викрали продукти з холодильника: хазяйка запідозрила сусідів

За добу 18 листопада переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 18 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:42. Положаї (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що кілька днів тому зник її чоловік. Зі слів сусідки, його востаннє бачили, коли йшов на автобусну зупинку, щоб поїхати із села до Києва. Відомо, що чоловіка поки що не знайшли. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

14:21. Помоклі (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що в магазині із кишені штанів у нього викрали гаманець із документами та грошима. Зрештою від написання заяви він відмовився.

17:37. Ташань (Ташанська ТГ). Заявниця повернулась додому і побачила, що в її будинку розбите вікно, а з холодильника зникли продукти харчування. Запідозрила у вчиненому сусідів. За цим фактом правоохоронці відібрали необхідні матеріали та проводять перевірку.

19 листопада, 7:02. Семенівка (Студениківська ТГ). Від працівників ДСНС надійшло повідомлення про пожежу – у селі горіла пилорама. Пожежу ліквідували. Попередньою причиною загоряння стало замкнення електропроводки. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що на Переяславщині 19 листопада тривають стабілізаційні відключення світла. Графік – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору