ЖИТТЯ

Водій з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом: як минуло 23 листопада для поліції Переяслава

За добу 23 листопада переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 23 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:56. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що йому на СТО не віддають авто марки Dodge. Працівники СТО просять більше грошей, але ремонт автівки не доробили. Справу передали на розгляд дільничому.

9:20. Переяслав. Поліції повідомили, що на автодорозі Черкаси-Переяслав під час руху з фури злетів шматок льоду та пошкодив ато заявника марки Рено. За цим фактом склали схему ДТП, відібрали пояснення. Наразі проводять перевірку.

9:27. Переяслав. Поліції повідомили, що на автодорозі Бориспіль-Дніпро мешканець Черкаської області, громадянин П. В. 1985 р.н. не впорався з керуванням авто Renault, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП, водій отримав перелом нижньої та верхньої щелеп. Чоловіка доставили до місцевої лікарні. Лікарі встановили діагноз у вигляді політравми, перелому кісток черепу, відкриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки та кісток тазу. Заявник вказав у повідомленні, що в авто нікого не було, а потерпілого викинуло з машини під час зіткнення. Чоловік наразі перебуває в лікарні.

15:14. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП біля лікарні. Зіткнулись автівки Kia Rio та Москвич. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі, Горбанях (Ташанська ТГ) та Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 листопада у Переяславі сталася ДТП. Внаслідок аварії помер чоловік. Деталі події, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору