ЖИТТЯ

Автомобіль в’їхав у паркан, а собака напав на чоловіка: як минуло 8 грудня для поліції Переяслава

За добу 8 грудня переяславські поліцейські мали 14 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17:09. Переяслав. Чоловік повідомив, що на нього напав собака та розірвав одяг. Він звернувся лише для інформування, наряду поліції не потребував.

18:25. Переяслав. Продавчиня повідомила, що в магазині п’яна жінка погрожує та кидається в бійку до людей. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

19:43. Переяслав. Заявник почув, як автомобіль в’їхав у його паркан та поїхав з місця події. За цим фактом поліціянти відібрали заяву щодо пошкодження майна. Наразі проводять перевірку.

23:56. Переяслав. Жінка повідомила, що невідомий чоловік вибиває двері до її сусіда. Той був у стані алкогольного сп’яніння, виявився знайомим сусіда. Його доставили до місця проживання.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Сомковій Долині (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як запобігти переохолодженню та обмороженню. Поради читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору