ЖИТТЯ

Погода на 23 грудня: у Переяславі буде хмарно, але без опадів

У Переяславі протягом дня буде переважно хмарно. Максимальна температура – 3 градуси тепла.

У п’ятницю, 23 грудня, у Переяславі протягом дня буде переважно хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура буде вночі та вранці – 1 градус тепла, а максимальна після обіду та до самого вечора – 3 градуси з позначкою плюс. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 3-7 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 75 та 84 відсотками протягом доби. Тривалість дня 23 грудня – 8 годин 3 хвилини. Завтра день буде такий же за тривалістю, як сьогоднішній. Світанок настане о 7:51, а захід – о 15:55.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1960 році – 8,6 градуса тепла, а найнижчу в 1902-му – 21 градус морозу.

Народні прикмети:

23 грудня вшановують пам’ять мучеників Мини, Єрмогена і Євграфа. Якщо цього дня іде дощ, то в давнину вважали, що і вся весна буде такою ж дощовою. Подальшу погоду визначали ще і за допомогою лісового гостя – зайця: якщо зайці приходили в сад, то зима обіцяла бути суворою

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору