ЖИТТЯ

Де шукати різдвяний настрій: афіша заходів у Переяславі на найближчі дні

У Переяславі проведуть цікаві заходи напередодні Різдва. Куди можна сходити у вільний час?

Пропонуємо розпочати новий 2023 рік цікаво. 5 та 6 січня у Переяславській громаді проведуть захопливі заходи. Ви зможете подивитись різдвяні фільм-мюзикл або мультфільм, а також пограти у пізнавально-розважальну гру “За крок до різдва”. Інформатор зібрав усі актуальні анонси в одній публікації.

ПІЗНАВАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНА ГРА “ЗА КРОК ДО РІЗДВА”

Де: клуби с. Гланишів (Переяславська ТГ) – 10:00, с. Вовчків (Переяславська ТГ) – 12:00, с. Дем’янці (Переяславська ТГ) – 14:00.

Коли: 5 грудня

Ціна: безкоштовно

Переяславський центр культури і мистецтв запрошує школярів до пізнавально-розважальної гри “За крок до Різдва”. Буде весело та цікаво.

МУЛЬТФІЛЬМ “ХЛОПЧИК НА ІМ’Я РІЗДВО”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 5 грудня, 13:00

Ціна: безкоштовно

Всіх охочих запрошують переглянути атмосферний мультфільм “Хлопчик на ім’я Різдво”. Британська різдвяна казка для усієї родини заснована на однойменній книзі Метта Хейга. Головний герой, юний Ніколас, веде непросте життя в лісах Лапландії зі своєю злою тіткою. Його батько відправився на пошуки грошей та ельфів, а мати померла. Ніколас тікає від тітки, щоб знайти свого батька, але місяцями блукаючи лісом, він стикається зі смертельними небезпеками, морозом і безнадійністю. Врятувавши північного оленя, Ніколас знаходить друга і робить великий крок до святкового дива.

ФІЛЬМ-МЮЗИКЛ “ДУХ РІЗДВА”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 5 грудня, 16:00

Ціна: безкоштовно, вікова категорія 12+

Не припиняємо занурюватись у атмосферу Різдва. У четвер також можна буде подивитись фільм-мюзикл “Дух Різдва” за мотивами повісті Чарльза Дікенса, в яку додали гумору й музичних номерів.

Після того, як трьом духам Різдва вдається перевиховати злу тітку із зовнішністю Роуз Бірн, вони розпочинають пошуки наступної “жертви”. Погляд вихователів з потойбіччя падає на злісного власника готельного бізнесу. Але Дух Теперішнього Різдва звертає увагу на самовпевненого жорстокого піарника Клінта Бріггса. Завдання ускладнюється тим, що в досьє Бріггса стоїть страшний жирний штамп з написом “невиправний”. Не дивлячись на це, духи таки беруться за перевтілення цього неприємного типа. Але вони уявити не могли, що нова робота обернеться для всіх причетних несподіваними наслідками.

МАЙСТЕР-КЛАС

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 6 грудня, 14:00

Ціна: безкоштовно за попередньою реєстрацією

Проведіть час у творчій та мистецькій атмосфері. Для учнів 1-3 класів у молодіжному центрі проведуть майстер-клас із малювання зимового ведмедика. Гарний настрій та приємна компанія гарантовані.

Нагадаємо, що у Переяславі збирали різдвяні кошики для захисників. Як це було, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору