ЖИТТЯ

Конфлікт з колишньою чоловіка та ДТП з лисом: як минуло 8 січня для поліції Переяслава

За добу 8 січня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:48. Переяслав. Заявниця повідомила, що у неї виник конфлікт з колишньою дружиною її чоловіка. Та прийшла з’ясовувати стосунки. Врешті ситуацію вирішили мирним шляхом.

12:42. Переяслав. Патрульні повідомили, що затримали чоловіка, який перебуває у розшуку. Наразі за цією справою проводять перевірку.

13:42. Переяслав. Заявник повідомив, що наочно відомий чоловік вдарив його чимось по голові та розсік її. Зрештою постраждалий відмовився від написання заяви.

14:30. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що перерахував 10 тисяч гривень за доставку риби, але досі не отримав товар. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

9 січня, 6:44. Переяслав. Заявник сповістив, що автомобілем збив лиса та пошкодив транспорт. За цим фактом правоохоронці склали схему ДТП та відібрали пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Єрківцях (Дівичківська ТГ), Помоклях (Ташанська ТГ), Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 8 січня у Вовчкові чоловік покінчив життя самогубством. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору