ЖИТТЯ

Погода на 10 січня: у Переяславі буде похмуро та морозно

У Переяславі весь день буде хмарно. Мінімальна температура – 6 градусів морозу.

У вівторок, 10 січня, у Переяславі протягом дня буде хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці та пізно ввечері – 6 градусів морозу. Вдень буде не значно тепліше – 4 градуси нижче нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 7-14 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 61 та 77 відсотками протягом доби. Тривалість дня 10 січня – 8 годин 22 хвилини. Завтра день буде довшим на 2 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:50, а захід – о 16:12.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2007 році – 9,8 градуса тепла, а найнижчу в 1940-му – 30,7 градуса морозу.

Народні прикмети:

Цього дня вшановують пам’ять святих з Нікомидії. Наші пращури помітили, що погода цього дня вказує на погоду в липні. Якщо 10 січня буде снігопад і заметіль, то липень заливатимуть інтенсивні дощі. Якщо цього дня скирти хліба вкривав іній, це був знак того, що майбутнє літо явно буде дощовим.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору