ЖИТТЯ

Погода на 14 січня: у Переяславі буде хмарно, але без опадів

У Переяславі весь день буде хмарно. Мінімальна температура – 3 градуси морозу.

У суботу, 14 січня, у Переяславі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 3 градуси морозу. Вдень буде – 1-2 градуси нижче нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 2-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 84 та 93 відсотками протягом доби. Тривалість дня 14 січня – 8 годин 30 хвилин. Завтра день буде довшим на 2 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:48, а захід – о 16:18.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2007 році – 7,9 градуса тепла, а найнижчу в 1896-му – 24,3 градуса морозу.

Народні прикмети:

14 січня вшановують пам’ять святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Каппадокійської. Якщо на Василя зранку туман, то буде хороший урожай літом і восени. Якщо буде багато зірок на небі – до ягідного літа. У минулі часи говорили: “Якщо Василевий день у році веселий, то і рік такий”, “Новий рік – до весни недалік”. Якщо на Василя тепло і сніг – літо буде теплим і дощовим.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору