ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте рибу з коріандром та чилі

Риба може буде справді смачною, якщо додати до страви правильні інгредієнти. Спробуйте приготувати вдома.

Якщо правильно приготувати рибу, то страва вийде дуже смачною та соковитою. Інгредієнти слід підбирати відповідально, а в цьому вам допоможе вже готовий рецепт. Інформатор розповість, як приготувати соковиту рибу з коріандром та чилі.

Інгредієнти:

  • 1 кг камбали
  • 4 перці чилі
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • 1 склянка йогурту
  • 1 коріандр
  • 3 зубчики часнику
  • 4 ч. л. лимонного соку
  • 500 мл рослинної олії

Приготування:

  1. Очистіть рибу від шкіри і кісток, потім наріжте смужками.
  2. Викладіть смужки риби в дрібне неметалеве блюдо, заправте лимонним соком, посоліть і поперчіть. Відправте в прохолодне місце.
  3. У блендер додайте коріандр, чилі, часник, 1-2 ст. ложки води й перемішайте до отримання однорідної маси.
  4. Вижміть з неї зайву рідину, перекладіть в дрібне блюдо і перемішайте з йогуртом.
  5. Нагрійте масло в глибокій каструлі до 180 градусів С. Дістаньте рибу і обсушіть, промокнувши чистим кухонним рушником.
  6. Змочіть смужки риби в йогуртовій суміші й обсмажте по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
  7. Обсушіть паперовими серветками і відразу подавайте, прикрасивши скибочками лимона і листям коріандру.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору