ЖИТТЯ

Зник син-військовий, сусіди викрали дрова: як минуло 16 січня для поліції Переяслава

За добу 16 січня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:03. Соснова (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між авто Skoda та мікроавтобусом Volkswagen. Водії дійшли згоди та склали європротокол.

10:42. Лецьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що з її двору сусіди напиляли та викрали дрова. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення.

14:30. Гайшин (Переяславська ТГ). Жінка написала заяву, що близько двох тижнів тому безвісти зник її синвійськовослужбовець, який перебував поблизу міста Соледар Донецької області. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку. Справа на контролі Національної поліції України.

15:42. Харківці (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що з його картки невідомі зняли 3700 гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

18:38. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Renault та Lanos. За цією справою поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

Нагадаємо, у Переяславі видалять 14 дерев. Де саме та чому, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору