ЖИТТЯ

У Броварах розбився гелікоптер: все, що відомо про авіакатастрофу прямо зараз

На Київщині впав гелікоптер. Фіксують багато загиблих та поранених.

Вранці 18 січня у Броварах, що на Київщині, поруч із дитячим садком та житловим будинком розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Про це повідомив голова Нацполіції України Ігор Клименко, передає Інформатор.

Станом на 10:30 відомо про 18 загиблих, з них – 3 дітей. Ще 29 людей поранені, серед яких 15 дітей. Таку інформацію надав голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

В Офісі президента під час пресконференції заявили, що Денис Монастирський направлявся в одну з “гарячих” точок на фронті. Вертоліт летів на низькій висоті. На борту були 9 пасажирів, попередньо, всі загинули. Офіційних версій падіння гелікоптера немає. Триває розслідування. Свідків падіння просять оперативно звернутись до поліції.

На місці трагедії працюють всі оперативні служби.

Ще кілька новин за цією темою:

Фото: Reuters

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору