ВЛАДА

Троє депутатів міськради Переяслава не пропустили жодного сесійного засідання у другому півріччі 2022-го

Депутати прийняли звіт виконання плану роботи в другому півріччі 2022-го. Як було з відвідуванням?

19 січня депутати прийняли звіт виконання плану роботи Переяславської міської ради у другому півріччі 2022 року. Згідно з ним, за шість місяців провели 6 чергових та 4 позачергові сесійні засідання. Розглянули 316 проєктів рішень, з яких прийняли 301. Окремо земельних питань було 164. Про це повідомляє Інформатор.

Щодо відвідуваності депутатів, то взагалі не пропускали засідань троє: Лідія Оверчук (“Слуга народу”), Віталій Марченко та Яна Поліч (обоє – безпартійні).

По одному засіданню пропустили такі депутати: Володимир Башмак, Оксана Миколаїнко, Любов Томенко (всі – “Слуга народу”), Олексій Дикий (“За майбутнє”), Аліна Римар (“Голос”). По два “пропуски” у Євгенія Глазунова, Григорія Порала, Ірини Слюсар (всі – “Європейська солідарність”), Анатолія Пастернака, Сергія Шаменка (обидва – “Свобода”),  Тетяни Чеботарь (“Голос”) та Людмили Шимченко (“За майбутнє”).

Не змогли бути присутніми на трьох засіданнях Алла Зленко, Ірина Присіч (обидві – “Слуга народу”), Олександр Пасічник, Григорій Ярема (обидва – “Європейська солідарність”), Андрій Іващенко (“Голос”). А на чотирьох – Марина Навальна (“За майбутнє”), Руслана Потапенко (“Європейська солідарність”), Михайло Шамрай (“Слуга народу”).

П’ять засідань пропустив Олег Бутович (безпартійний), шість – Юрій Анікієв зі “Свободи”, а всі десять – Василь Мусієнко із “Європейської солідарності”.

У зв’язку з воєнним станом ми свідомо не цікавилися у депутатів причинами пропусків засідань. Зрозуміло, що кожен зараз допомагає країні, чим може, й інколи це не дозволяє бути присутнім на сесіях.

Нагадаємо, що у першому півріччі найбільше засідань пропустив Василь Мусієнко – 9. Яка ж тоді взагалі була статистика відвідувань, дивіться за посиланням.

Фото: сайт міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору