ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік повідомив шахраям банківські дані та втратив 79 тисяч гривень

За добу переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:40. Переяслав. Заявник повідомив, що 20 січня його племінник 2002 р.н. пішов святкувати день народження зі знайомими та не повернувся додому. Правоохоронці знайшли хлопця та опитали з цього приводу.

13:22. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив поліції, що з його банківського рахунку зняли 79 тисяч гривень. Зазначив, що йому зателефонували з невідомого номера і він надав свої банківські дані. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

14:45. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що зачепила власним авто Audi іншу автівку Opel Vectra. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

15:07. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник сказав, що з його двору напередодні Нового року викрали оленя. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що інформація не підтвердилась. Чоловік був у психологічно нестабільному стані.

17:52. Пристроми (Студениківська ТГ). Чоловік поскаржився, що дружина не впускає його у квартиру. Сказав, що вживав алкогольні напої. Згодом повідомив, що наряду поліції не потребує, оскільки в ситуації розібрались самостійно.

18:35. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у під’їзді будинку неохайний чоловік у нетверезому стані справляв природні потреби. Прибувши на місце події, поліціянти підозрілих осіб не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що на Переяславщині чоловік хотів купити машину, натомість втратив 32 тисячі гривень. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору