ЖИТТЯ

Погода на 27 січня: у Переяславі вдень потепліє до 0 градусів

У Переяславі буде хмарно. Мінімальна температура – 3 градуси морозу.

У п’ятницю, 27 січня, протягом дня у Переяславі буде хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Ввечері на небі можна буде побачити зірки. Максимальна температура повітря буде ввдень – 0 градусів. Мінімальна вранці та пізно ввечері – 3 градуси морозу. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 1-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 81 та 90 відсотками протягом доби. Тривалість дня 27 січня – 9 годин 4 хвилини. Завтра день буде довшим на 3 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:35, а захід – о 16:39.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1902 році – 7,7 градуса тепла, а найнижчу в 1954-му – 24,7 градуса морозу.

Народні прикмети:

27 січня відзначають день пам’яті преподобних Ісаї, Сави, Мойсея. У давнину помітили: якщо в ніч на 27 січня на небі багато зірок, то незабаром буде тепло і сніжно; якщо ж зірок небагато, то буде негода і хуртовина. Білі хмари цього дня обіцяли мороз. Якщо зранку ворона розкаркалась, то слід чекати на заметіль. А якщо півні зрання закричали у морозний день, то холод скоро відступить.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору