Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Вночі та зранку росіяни масовано атакують Україну з повітря: яка ситуація на Київщині

Україна зазнає чергової масованої атаки з повітря. Що відомо прямо зараз?

Вночі 26 січня російські війська атакували Україну дронами-камікадзе іранського виробництва Shahed-136/131. Запускали їх зі східного узбережжя Азовського моря. Із 24 запущених безпілотників всі збили сили ППО. Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

Зазначили, що переважну кількість дронів-камікадзе знищили в центрі країни. У Київській міській військовій адміністрації уточнили, що в повітряному просторі столиці збили 15 безпілотників. Попередньо, обійшлося без жертв та влучань у об’єкти критичної інфраструктури.

А вже зранку ворог атакував Україну ракетами. Станом на 11:00 відомо про роботу ППО на Київщині. Зокрема, за попередніми даними, на підльоті до Києва збили щонайменше 15 ракет. Однак є і пошкодження будівель, постраждалі та навіть загиблий у Києві. “За попередньою інформацією в Голосієвському районі внаслідок падіння частини ракети загинув чоловік (55 роки). Також відомо про двох постраждалих. Їм надали медичну допомогу”, – повідомили у КМВА.

Тривога на Київщині триває із 7:46. Станом на 11:16 вся територія України перебуває в небезпеці.

Нагадаємо, що окупанти безуспішно атакували на двох напрямках. Найсвіжіші дані від Генштабу – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору