ЖИТТЯ

Шахраї ошукали жителя Переяслава на 42 тисячі гривень

За добу 28 січня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:20. Переяслав. Чоловік повідомив, що хтось шахрайським чином зняв з його банківської картки 42 тисячі гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

14:15. Переяслав. Жінка написала заяву, що 4 роки тому надала в користування знайомому причіп до автомобіля. Тепер він відмовляється повертати його, вимагає 1000 гривень. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

21:31. Переяслав. Заявник повідомив, що годину тому в нього викрали велосипед. Він мав підозрюваних. За цим фактом поліціянти відібрали матеріали та проводять перевірку.

23:22. Переяслав. Жінка сповістила, що на відео з камер спостереження побачила, що невідомий їй чоловік ходить з ліхтарем та заглядає у вікна магазину. Прибувши на місце події, правоохоронці підозрілих людей не виявили. Продовжили патрулювання.

Нагадаємо, що у Переяславі 27 січня чоловік погрожував людям пістолетом, але зброя виявилась іграшковою. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору