ЖИТТЯ

У Переяславі знайшли мертвого чоловіка

За добу 2 лютого переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:00. Переяслав. Під час досудового розслідування поліція встановила, що чоловік 1983 р.н. намагався дати хабаря правоохоронцям. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

17:50. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що з її банківської картки зникло 1500 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

19:00. Переяслав. У двох переяславців 1984 та 1983 р.н. правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб метадон вагою 0,161 г та 0,168 грамів. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

23:13. Переяслав. Жінка повідомила, що за кілька годин до цього її чоловік пішов влаштовуватись на роботу. Зателефонував о пів на десяту вечора та сказав, що йде додому, але згодом перестав виходити на зв’язок. Як зазначили у поліції, чоловік знайшовся, повернувся додому сам.

3 лютого, 6:55. Переяслав. Заявник помітив, що надворі без свідомості лежить невідомий чоловік. Як стало відомо згодом, він виявився мертвим. Тіло направили на розтин.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславській громаді провели рейд на водоймах. Рятувальники нагадали правила безпеки на льоду.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору