ЖИТТЯ

На Переяславщині люди й надалі потрапляють на гачок шахраїв: які нові випадки

За добу 10 лютого переяславські поліцейські мали 10 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 10 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:47. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Volkswagen та Dodge RAM. За словами заявника, один із учасників поїхав з місця події. За цим фактом поліціянти відібрали пояснення та склали план-схему ДТП. Наразі триває перевірка.

15:15. Переяслав. Жінка на сайті замовила взуття, перерахувала 996 гривень, але товар так і не отримала. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

18:00. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що перерахувала 6 200 гривень шахраям. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

23:25. Переяслав. Представники тероборони зупинили авто під час комендантської години. Зрештою з водієм провели профілактичну бесіду.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині жінка розповіла “працівникам банку” особисті дані та втратила 50 тисяч гривень. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору