Домашні млинці – це завжди неймовірно смачно. До того ж, вони є однією із найголовніших страв Масниці.
Рецептів домашніх млинців є безліч. Тоненькі та ніжні вони нагадують смак дитинства. Упродовж святкового тижня Масниці, який цьогоріч триватиме із 20 до 26 лютого, їх прийнято смакувати з найрізноманітнішими начинками. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 2 ст. л. пшеничного борошна
- 1 банка згущеного молока
- 2 банки з-під згущеного молока води
- 2 курячі яйця
- 1 ст. л. вершкового масла
- дрібка солі
Приготування:
- Для початку закип’ятіть воду.
- Влийте у ємність згущене молоко. Додайте яйця та розмішайте.
- У банку з-під згущеного молока налийте окріп. Вилийте його в тісто, повільно помішуючи.
- Просійте в тісто борошно та розмішайте. Туди ж додайте розтоплене вершкове масло.
- Додайте в тісто другу банку окропу. Тісто має вийти рідким та в бульбашках.
- Сковорідку змастіть трохи олією й випікайте млинці до золотистого забарвлення з обох боків. Млинці можна наповнити будь-якою солодкою начинкою.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.