ЖИТТЯ

Безперебійне електропостачання, безлімітний інтернет та місця для роботи: у Переяславі відкрили громадський коворкінг

У Переяславі відкрили перший громадський коворкінг. Працюватиме він з понеділка по п’ятницю.

13 лютого в другому корпусі Центру культури та мистецтв, що на вулиці Григорія Сковороди, 83 у Переяславі, відкрили перший у місті громадський коворкінг. Це – приміщення, де фрілансери або будь-які люди, яка працюють віддалено, можуть мати робоче місце. Працюватиме він у будні з 8:00 по 17:00. Вхід вільний. Про це повідомляє Інформатор.

У переяславському коворкінгу наразі є чотири столи, лампи та десять робочих місць. Тут є швидкісний інтернет, який безкоштовно надає місцевий провайдер XataNet в рамках соціального проєкту. Також для відвідувачів підготували питну воду, стаканчики та серветки. Коли не буде електропостачання, це не стане проблемою – коворкінг обладнали генераторами.

В.о. заступника директора ЦКМ із господарської діяльності Андрій Потупа розповів, що 13 лютого відвідувачів ще не було, адже у перший день не всі встигли дізнатись про відкриття коворкінгу. Зазначив, що постійно перебуває на робочому місці, тож ті, хто прийдуть попрацювати, за потреби можуть звертатись із запитаннями до нього.

У Переяславі відкрили громадський коворкінг

Наразі є десять робочих місць

Підготували питну воду, стаканчики і серветки

Нагадаємо, що ВУКГ Переяслава планує витратити майже 4 мільйони гривень на пальне та вивезення відходів. Деталі дізнавайтесь тут.

Оксана Симоненко

Фото: Валентин Шеремет

Нагору