ЖИТТЯ

Погода на 21 лютого: у Переяславі буде досить тепло, але можливі опади

У Переяславі завтра буде хмарно. Максимальна температура – 5 градусів тепла.

У вівторок, 21 лютого, у Переяславі вранці буде хмарно. Вночі та після обіду синоптики прогнозують дощ зі снігом. Опади – 1,7 мм. Мінімальна температура повітря буде вночі та ввечері – 2 градуси тепла. Вдень вона зросте до 5 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 6-9 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 74 та 92 відсотками протягом доби. Тривалість дня 21 лютого – 10 годин 28 хвилин. Завтра день буде довшим на 4 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:51, а захід – о 17:24.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1977 році – 8,4 градуса тепла, а найнижчу в 1929-му – 22,1 градуса морозу.

Народні прикмети:

21 лютого відзначають день пам’яті пророка Захарії Серповидця, великомученика Теодора (Феодора) Стратилата. Якщо вночі прогриміло, можна було розраховувати на багатий урожай, великий приплід у тварин та часті дощі влітку. Наші пращури також підмітили: чим холодніша остання неділя лютого, тим теплішим буде березень.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору