ЖИТТЯ

Жінка хотіла орендувати квартиру в Переяславі, натомість втратила 9 тисяч гривень

За добу 19 лютого переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:27. Переяслав. Заявниця повідомила, що у Facebоok знайшла оголошення про оренду квартири. Перерахувала 9 тисяч гривень на карту “орендодавця”, але той відмовляється виконувати умови усної домовленості, гроші не повертає. За цим поліціянти фактом проводять перевірку.

14:10. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автомобілі Opel Astra та Jeep Grand Cherokee. Внаслідок ДТП постраждали жінка та 5-річний хлопчик. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

19:25. Лецьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що чоловік із Переяслава у Facebook розповсюджує неправдиву інформацію про нього. Звернувся для інформування, від написання заяви відмовився.

21:28. Переяслав. Поліції повідомили, що відвідувачка одного з кафе поводиться неадекватно, ймовірно у стані алкогольного сп’яніння. Конфлікт врешті врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що на Київщині цього тижня мають відновити вуличне освітлення. Це – розпорядження обласної адміністраціії.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору