ЖИТТЯ

Погода на 7 березня: у Переяславі може піти дощ зі снігом

У Переяславі прогнозують дощ зі снігом. Максимальна температура – 3 градуси тепла.

У вівторок, 7 березня, у Переяславі протягом дня буде хмарно. В обідню пору прогнозують дощ зі снігом. Опади – 0,8 мм. Мінімальна температура повітря буде вночі – 2 градуси морозу. Максимальна вдень – 3 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 73 та 90 відсотками протягом доби. Тривалість дня 7 березня – 11 годин 19 хвилин. Завтра день буде довшим на 4 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:22, а захід – о 17:47.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1995 році – 16,3 градуса тепла, а найнижчу в 1964-му – 24,9 градуса морозу.

Народні прикмети:

7 березня відзначають день пам’яті преподобного Мойсея Білозерського, Маврикія. На Маврикія приходиться ранній приліт граків, прилітають перші шпаки, а це вказує на ранню весну. У цей день можна почути ранній спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо, скоріш за все, буде дощовим.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору