ЖИТТЯ

Погода на 8 березня: у Переяславі прогнозують дощ

У Переяславі прогнозують дрібний дощ. Максимальна температура – 7 градусів тепла.

У середу, 8 березня, у Переяславі протягом дня буде хмарно. Ближче до вечора синоптики прогнозують дощ. Опади – 0,1 мм. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 1 градус тепла. Максимальна 0 14:00 – 7 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 4-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 67 та 95 відсотками протягом доби. Тривалість дня 8 березня – 11 годин 24 хвилин. Завтра день буде довшим на 4 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:23, а захід – о 17:47.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1920 році – 13 градусів тепла, а найнижчу в 1964-му – 20,8 градуса морозу.

Народні прикмети:

З 8 по 15 березня не виключене повернення холодів: “Березень місяць любить колобродити: морозом пишається і на ніс усідається”. Зима поступається місцем весні.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору