Банановий пудинг у мікрохвильовці – десерт який не забере у вас багато часу. Спробуйте приготувати.
Цей ніжний десерт з насиченим смаком банану та ароматом випічки який готується всього за декілька хвилин. Як його приготувати, розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 1 банан
- 1 яйце
- 25 г вершкового масла
- 2 ст л. цукру
- 3 ст л. борошна
- 1 ст л. молока
- 1 ч л. розпушувача
Приготування:
- Очистіть банан, поріжте в миску та зробіть пюре виделкою.
- Влийте молоко, додайте яйце, цукор і масло.
- Всипте просіяне борошно та розпушувач. Ретельно перемішайте інгредієнти.
- Форму для випікання змастіть маслом і помістіть в неї тісто.
- Виставте максимальну потужність в мікрохвильовці та випікайте впродовж 4 хвилин. Пудинг повинен піднятися і придбати ніжну пористу текстуру.
- Переверніть пудинг на блюдце або подавайте в формі, де він готувався.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.