Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

На Переяславщині з будинку викрали 48 тисяч гривень та тисячу євро: деталі події

За добу 18 березня переяславські поліцейські мали 14 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 18 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:37. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що пошкодивши огорожу, на його територію проникли невідомі чоловіки та виловлюють рибу в його ставку. Факт проникнення не підтвердився, від написання заяви чоловік відмовився.

15:30. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що протягом тижня виявила, що до будинку проникли, а порядок речей порушили. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

15:31. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Chery Amulet та Mazda. Заявник вказав, що одна з автівок поїхала з місця події в сторону центру міста. За цим фактом склали план-схему ДТП , відібрали пояснення, проводять перевірку.

18:36. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що 17 березня з будинку викрали 48 тисяч гривень та тисячу євро. Вказав, що підозрює знайомого. За цим фактом зібрали матеріали, проводять перевірку. Справу внесуть до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4. статті 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років).

23:04. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що сусіди шумно відпочивають, а на зауваження реагують неадекватно. За цим фактом проводять перевірку.

Нагадаємо, що 17 березня на Переяславщині повністю згорів автомобіль. Фото з місця події, дивіться тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору