ЖИТТЯ

На Переяславщині горить суха трава: 19 березня було чотири пожежі

На Переяславщині за добу сталося чотири пожежі. Горіла трава.

19 березня переяславські рятувальники чотири рази виїжджали на гасіння сухої трави. О 14:07 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу в Гайшині (Переяславська ТГ) на вулиці Покровській. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 14:22 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,3 га. Локалізували пожежу о 14:30, а ліквідували о 14:45 на тій же площі. Вогонь знищив траву.

О 15:00 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у Переяславі  на вулиці Літній. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб.

О 15:13 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,3 га, а також пошкоджено електрокабель, що веде до трансформатора. Локалізували пожежу о 15:18, а ліквідували о 15:25 на площі 0,3 га. Вогонь знищив трав’яний настил. Трансформатор врятували .

О 16:15 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу на узбіччі автошляху Бориспіль-Дніпро поблизу Цибель (Циблівська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 2 осіб.

О 16:30 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,1 га. Локалізували пожежу о 16:43, а ліквідували о 16:50 на тій же площі.

О 18:30 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у Переяславі на вулиці Борисівське поле. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 2 осіб.

О 18:44 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,1 га. Локалізували пожежу о 18:50, а ліквідували о 19:00 на тій же площі. Ніхто у жодній із пожеж не постраждав. Причини встановлюють.

Нагадаємо, що 14 березня у Переяславі горіло 3 гектари лугу, а в Єрківцях – очерет. Фото та відео з пожеж,дивіться тут. 

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору