ЖИТТЯ

На Переяславщині у чоловіка з гаража викрали генератор

За добу 1 квітня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1 квітня відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:34. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Chevrolet та Daewoo Lanos. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.). 

15:13. Козлів (Студениківська ТГ). На трасі Київ-Харків, при в’їзді в село поліцейські зупинили авто Volkswagen. При перевірці, водій не надав свідоцтво про реєстрацію авто. При звірення номеру кузова виявили, що номер не відповідає свідоцтву про реєстрацію. Викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль помістили на штрафмайданчик. За цим фактом проводять перевірку.

15:59. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що його авто марки Opel стояло у подвір’ї, а згодом виявив, що його автівку пошкодило інше авто та поїхало з місця події. Виклик відмінили.

16:11. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що протягом двох тижнів невідомі особи проникли до сарайного приміщення та викрали болгарку. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Проводять перевірку.

22:53. Переяслав. Поліції повідомили, що в районі автовокзалу відбувається бійка між 5 чоловіками та 5 жінками. Факт бійки не підтвердився.

2 квітня. 1:11. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що з гаража викрали генератор. Вказав, що двері до гаражу були відчинені. За цим фактом склали кримінальне провадження за ч. 4. статті 185 ККУ (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років). 

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Ковалині (Дівичківська ТГ), Улянівці (Ташанська ТГ) і Ташані (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 31 березня у Переяславі чоловік погрожував потравити котів, які живуть у підвалі будинку. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору