ЖИТТЯ

Родина Євсеєнків із Переяслава може залишитися без домівки: як їй допомогти

Багатодітна родина із Переяслава все ще потребує допомоги. Невдовзі вона може лишитись без даху над головою.

Менше місяця мають небайдужі, аби зібрати кошти на будинок для багатодітної родини із Переяслава. Ситуація для Світлани Євсеєнко та її дітей залишається непростою – вони повинні будуть залишити дім, який орендують, 1 травня. Наразі зібрали 50 тисяч гривень та тисячу доларів. Це менше, аніж шоста частина необхідної суми (15 тисяч доларів), аби викупити будинок. Про це повідомила переяславка Марина Ілюшка у Facebook, передає Інформатор.

“Розглядаються різні варіанти, сподіваємось на допомогу нашої влади, беруться до уваги інші варіанти на ринку житла. Якщо ви знаєте, де продається будиночок, чи, можливо, де є покинутий будинок в муніципальній власності – напишіть, будемо дуже вдячні. Я знаю, що Світлані зараз дуже важко і страшно за майбутнє, але вірю, що все збудеться”, – написала Марина.

Перерахувати гроші можна на карту: 5375 4112 0292 9704 або на банку.

Зазначимо, що Світлана Євсеєнко живе у Переяславі вже понад 13 років. Будинок з чоловіком Василем винаймають на вулиці Стрілецькій. Але власник через свої життєві обставини вирішив виставити його на продаж. Сім’ї із вісьмома дітьми буквально нікуди подітись.

“Єдина наша проблема наразі – житло, а всім іншим ми можемо забезпечувати діток, – розповіла Інформатору Світлана. – Щось відкладати на купівлю житла не виходить, адже гроші йдуть на оренду, комунальні послуги та покупки дітям. Шкода, що так склались обставини і нас звідси виселяють, адже цей будинок нам, як рідний. З власником у нас гарні стосунки, ми дружимо, але їхній син в Ірпені, тож він хоче продати цей будинок та купити в Переяславі йому квартиру. Велику надію, що ми можемо лишитись у цьому будинку, вселяє громадський активіст Остап Бульба (Сергій Галицький – ред.). Він навіть морально мене дуже підтримує. Переяславка Марина Ілюшка відкрила збір, щоб допомогти, і люди надсилають кошти на її карту. Допомагав волонтер Євген Левченко – зібрав тисячу доларів”.

Нагадаємо, що у Переяславі також збирають допомогу військовим. Що потрібно цього тижня, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору