ЖИТТЯ

Погода на 13 квітня: у Переяславі буде хмарно

У Переяславі буде хмарно. Максимальна температура – 12 градусів тепла.

У четвер, 13 квітня, у Переяславі протягом всього дня небо буде вкрите хмарами. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 7 градусів тепла. Максималь по обіді – 12 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 80 та 94 відсотками протягом доби. Тривалість дня 13 квітня – 13 годин 38 хвилин. Завтра день буде довшим на 4 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:06, а захід – о 19:44.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1972 році – 25,6 градуса тепла, а найнижчу в 1923-му – 4,7 градуса морозу.

Народні прикмети:

Церква відзначає день святого Іони, святителя Інокентія і преподобного Іпатія. У народі Іпатій вшановується як помічник при безплідді. Наші пращури продовжували спостерігати за перелітними птахами і робити висновки про майбутню погоду. Якщо перелітні птахи хохляться, то хорошої погоди не чекай; після прильоту довго не щебечуть – на холод; раптово замовкли – до грози.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору