ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте фрітату з овочами

Фрітата з овочами – легка та швидка страва з італійськими нотками. Спробуйте приготувати.

Фрітата – це італійська страва, а саме омлет з добавками: овочами, зеленню, м’ясом, різними видами сиру. Зазвичай його готують на плиті на маленькому вогні, після чого ставлять в духовку для ніжного смаку. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 6 курячих яєць
  • 50 мл молока
  • 2 помідори
  • 200 г моцарели
  • листя свіжого базиліку
  • сіль, чорний перець – за смаком

Приготування:

  1. Помідори очистіть від шкірки та наріжте скибочками. Базилік подрібніть. У великій мисці збийте яйця з молоком.
  2. Сковороду поставте на середній вогонь, додайте рослинну олію, вилийте яєчну суміш. Зверху яєць викладіть помідори, сир та базилік.
  3. Коли омлет підсмажиться знизу, поставте його в гарячу духовку (з функцією верхнього вогню або грилю), щоб він підрум’янився зверху.
  4. Готову фрітату трохи охолодіть і подавайте на стіл.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору