Фрітата з овочами – легка та швидка страва з італійськими нотками. Спробуйте приготувати.
Фрітата – це італійська страва, а саме омлет з добавками: овочами, зеленню, м’ясом, різними видами сиру. Зазвичай його готують на плиті на маленькому вогні, після чого ставлять в духовку для ніжного смаку. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 6 курячих яєць
- 50 мл молока
- 2 помідори
- 200 г моцарели
- листя свіжого базиліку
- сіль, чорний перець – за смаком
Приготування:
- Помідори очистіть від шкірки та наріжте скибочками. Базилік подрібніть. У великій мисці збийте яйця з молоком.
- Сковороду поставте на середній вогонь, додайте рослинну олію, вилийте яєчну суміш. Зверху яєць викладіть помідори, сир та базилік.
- Коли омлет підсмажиться знизу, поставте його в гарячу духовку (з функцією верхнього вогню або грилю), щоб він підрум’янився зверху.
- Готову фрітату трохи охолодіть і подавайте на стіл.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.