ЖИТТЯ

У мера Переяслава Вячеслава Саулка з’явилися власний сайт та офіційні сторінки у соцмережах

Вячеслав Саулко відкрив власні ресурси у соцмережах. Де їх знайти?

Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко відтепер має свій офіційний сайт – saulko.com. На ньому можна дізнатися його біографію, програму, звіти, а також контакти для зворотнього зв’язку. У окремому розділі є новини, які стосуються діяльності голови громади, наразі всі чотири – із інтернет-видання ProSlav. Про це повідомляє Інформатор.

Також за роботою Вячеслава Саулка можна слідкувати на сторінках у Telegram та Instagram. Перші публікації на обох датовані 6 квітня цього року. Наразі там опубліковані лише привітання із Великоднем. А на новенькій сторінці у Facebook поки що дописів немає.

Скріншот головної сторінки сайту Вячеслава Саулка

Зазначимо, що торік 8 листопада редактор Інформатора Віталій Усик написав авторську колонку під назвою “Чому в Саулка немає Telegram-каналу?”. Прочитати її можна на Patreon.

Нагадаємо, міська рада Переяслава витратить майже пів мільйона гривень на висвітлення своєї діяльності у ЗМІ. Хто цим займатиметься, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору