ЖИТТЯ

У Переяславі на подвір’я проник чоловік: поліції сказав, що випадково

За дві доби переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 та 21 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

20 квітня, 9:36. Переяслав. Чоловік повідомив, що протягом кількох днів “трактор працівників ЖЕКу припаркований з порушенням та заважає руху”. Прибувши на місце події, правоохоронці порушень ПДР не виявили.

18:50. Переяслав. Заявник повідомив, що його побив знайомий чоловік. Відомо, що конфлікт врегулювали мирно.

21 квітня, 11:10. Переяслав. Заявник поскаржився, що до нього на подвір’я проник невідомий йому чоловік. Поліціянти встановили його особу, той сказав, що помилився будинком.

15:13. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Renault та Lada. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Ковалині (Дівичківська ТГ)

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині чоловік проник до будинку та викрав побутові речі. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору