Куряче філе з грибами – чудове поєднання з ніжним смаком . Спробуйте приготувати.
Куряче філе з грибами – смачна страва, яка готується у кілька етапів. Таке частування чудово поєднується з макаронами, рисом або картопляним пюре. Для приготування можна вибирати будь-які гриби, але найпростіше готувати із печериць, тому що їх не потрібно заздалегідь чистити і варити, як лісові. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 300 г печериць
- 1 ріпчаста цибулина
- 100 мл курячого бульйону
- 100 мл вершків
- сіль, перець, трави
Приготування:
- Філе наріжте впоперек на пласти, злегка відбийте молоточком.
- Обсмажте до утворення скоринки з маслом.
- Цибулю наріжте півкільцями, а потім обсмажте до прозорості.
- Додайте до нього печериці і випаруйте зайву вологу.
- Викладіть в сковорідку філе, влийте бульйон, вершки, посоліть, додайте перець і спеції та готуйте 15 хвилин.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.