Батат запечений з фетою – швидка закуска. Спробуйте приготувати.
Батат – це універсальний овоч, який можна запекти, посмажити, відварити чи поєднати з іншими стравами. До того ж запекти батат можна як у духовці, так і в мікрохвильовці – корисні властивості овоч не втрачає. Особливий смак має у поєднанні із сиром фета. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 2 батати
- 100 г сиру фета
- 1 ст. л. соняшникової олії
- 0,5 ч. л. меленої паприки
- 1 ч. л. солі
- 10 г зеленої цибулі
- оливкова олія за смаком
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200°C.
- Батат добре вимийте і обітріть рушником, наколіть з усіх боків виделкою. Покладіть у миску разом з олією, паприкою та сіллю. Добре перемішайте, щоб бульба повністю покрилася.
- Покладіть на деко і відправте в духовку запікатись протягом 45-55 хвилин.
- Батат розріжте та посипте кожну половину подрібненою зеленою цибулею та сиром фета.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.