ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте батат із фетою

Батат запечений з фетою – швидка закуска. Спробуйте приготувати.

Батат – це універсальний овоч, який можна запекти, посмажити, відварити чи поєднати з іншими стравами. До того ж запекти батат можна як у духовці, так і в мікрохвильовці – корисні властивості овоч не втрачає. Особливий смак має у поєднанні із сиром фета. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 2 батати
  • 100 г сиру фета
  • 1 ст. л. соняшникової олії
  • 0,5 ч. л. меленої паприки
  • 1 ч. л. солі
  • 10 г зеленої цибулі
  • оливкова олія за смаком

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200°C.
  2. Батат добре вимийте і обітріть рушником, наколіть з усіх боків виделкою. Покладіть у миску разом з олією, паприкою та сіллю. Добре перемішайте, щоб бульба повністю покрилася.
  3. Покладіть на деко і відправте в духовку запікатись протягом 45-55 хвилин.
  4. Батат розріжте та посипте кожну половину подрібненою зеленою цибулею та сиром фета.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору