Салат з мангольдом і курячою грудкою корисний та поживний. Спробуйте приготувати.
Весна – це пора, коли особливо смакують салати зі свіжих овочів. Мангольд чудово підійде для приготування вашої страви. Такий салат готується швидко. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 400 г листового мангольду
- 200 г курячої грудки
- 50 мл оливкової олії
- 2 зубчики часнику
- 80 г волоського горіху
- 1 ч. л. лимонного соку
Приготування:
- Листя мангольда ошпарте окропом і дайте стекти рідині.
- Крупно порвіть листя руками.
- Курячу грудку наріжте невеликим кубиком і обсмажте до золотистої скоринки.
- Волоський горіх поставте в мікрохвильовку на 3 хвилини.
- Змішайте курку з листям салату, додайте подрібнений горіх.
- Заправте салат сумішшю оливкової олії, товченого часнику, лимонного соку і дрібки солі.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.