ЖИТТЯ

На Переяславщині рятувальники двічі гасили сухе сміття: відео з місця події

На Переяславщині за добу сталося дві пожежі сухого сміття. Деталі.

12 травня о 17:18 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння сміття на відкритій території у Дівичках (Дівичківська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 17:44 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить сухе сміття на площі 0,2 га. Локалізували пожежу о 18:00, а ліквідували о 19:00 на тій же площі. Вогонь знищив сміття на площі 0,2 га.

Цього ж дня о 20:25 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на узбіччі 54 кілометру автошляху Київ-Черкаси. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб.

О 20:43 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить сухе сміття на відкритій території на площі 0,1 га. Локалізували пожежу о 20:48 на тій же площі, а ліквідували о 20:56. Вогонь знищив сміття на площі 0,1 га.

Нагадаємо, що 12 травня на Переяславщині сталася пожежа в приватному будинку. Фото та відео з місця події дивіться тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору