ЖИТТЯ

На Переяславщині біля бару один чоловік вдарив іншого ножем

За добу 14 травня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 14 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:15. Переяслав. Поліції повідомили, що в магазині біля школи дітям продають вейпи (електронні сигарети). За цим фактом проводять перевірку.

16:40. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця поскаржилася, що її побив чоловік та вигнав з дому. Згодом скасувала виклик поліції, оскільки в ситуації розібрались самостійно.

18:02. Переяславське (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що зробив зауваження дітям, які катались на проїжджій частині. Через це між ним і батьком дітей почалась бійка. Прибувши на місце події, поліцейські бійки не виявили. Згодом заявник повідомив, що наряду не потребує, бо в ситуації вже розібрались самостійно.

19:07. Дем’янці (Переяславська ТГ). Жінка повідомила поліції, що із її веранди викрали мобільний телефон Xiaomi. Запідозрила двох дівчат, які ходили біля будинку. Пізніше сповістила, що наряду не потребує, тому що знайшла телефон, факт крадіжки не підтвердився.

21:50. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що її сина біля бару вдарив ножем житель села. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що чоловік 1980 р.н. заподіяв тілесні ушкодження чоловікові 1993 р.н. Лікарі виявили, що той отримав колото-різані (непроникаючі) рани лівого стегна. Поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 13 травня у Переяславі водій авто заподіяв ДТП та втік. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору