ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте гриби із фаршем та сиром

Швидка і проста страва з печериць. Спробуйте приготувати.

Фаршировані гриби – це страва із шапочок грибів, які перевертають, фарширують начинкою, а потім запікають. Готувати її можна з будь-яких їстівних грибів з досить великою шапочкою. Але особливою популярністю користуються печериці. Інформатор розповідає рецепт. У начинку можна додавати твердий сир, а можна готувати і без нього.

Інгредієнти:

  • 10 печериць
  • 300 г м’ясного фаршу
  • 200 г твердого сиру
  • 50 г панірувальних сухарів
  • зелена цибуля – за смаком
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 1 столова ложка олії
  • сіль – за смаком
  • чорний мелений перець – за смаком
  • 2 зубчики часнику

Приготування:

  1. Фарш посоліть і поперчіть, додайте подрібнену цибулю і часник. Обсмажте на сковороді.
  2. Додайте до нього половину тертого сиру, панірувальні сухарі і перемішайте.
  3. Відокремте шапочки печериць від ніжки, змастіть зовні розтопленим вершковим маслом. Наповніть шапочки начинкою і посипте тертим сиром, що залишився.
  4. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору