ЖИТТЯ

На Переяславщині у чоловіка виявили посів конопель, а у жінки викрали сумку з грошима

Як минуло 24 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 24 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:56. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Mercedes-Benz та Nissan. Попередньо, без травмованих. Учасники розібрались самостійно.

9:49. Переяслав. Жінка повідомила, що у неї викрали сумку. У ній були документи та гроші. За цим фактом триває перевірка.

10:49. Ковалин (Дівичківська ТГ). Під час патрулювання працівники поліції виявили у чоловіка 1955 р.н. незаконний посів рослин, схожих на коноплі. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 310 ККУ (Незаконний посів або незаконне вирощування снодійного маку в кількості від ста до п’ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин).

13:54. Переяслав. Заявник повідомив, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння за кермом авто Volkswagen ледь не наїхав на нього. Врешті конфлікт врегулювали мирно.

15:25. Гайшин (Переяславська ТГ). Повідомили про ДТП між авто Fiat та вантажівкою, яка поїхала геть. Поліція відібрала пояснення та склала схему ДТП.

21:45. Переяслав. Чоловік поскаржився на нетверезих сусідів, які погрожували йому розправою. Згодом конфлікт врегулювали.

Нагадуємо, що 23 червня у Переяславі на пляжі стався конфлікт між подружжям. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору